Reactie plaatsen

Reacties

Petra
een maand geleden

Leuke en leerzame puppycursus, zowel voor de pup als haar baasje. Kleine groep, ontspannen sfeer en positieve manier van lesgeven. Bedankt Simone.

Claudia Visser
3 maanden geleden

Leuke leerzame puppycursus.
Simon is erg deskundig en geeft fijn les.

Marijn van der Veen
3 maanden geleden

Een super leuke hondenschool waarin je veel te leren krijgt. De groep is helemaal niet groot, ik zat met 3 personen. Dit is ook erg fijn want hierdoor wordt de aandacht goed verdeeld. Mijn pup en ik hebben genoten, en kunnen niet wachten op de jonge honden cursus.

Grytsje Gerbrandy
4 maanden geleden

Wij hebben veel kennis opgedaan. De uitleg en aandacht die we kregen tijdens de puppycursus was een "eye opening" en top. Op de cursus leer je het " gedrag" van je hond te begrijpen en te handelen naar wat voor beide goed is. Wij vonden het super.

Ulli
4 maanden geleden

Goede training, persoonlijk en kleinschalig en daarmee dus veel aandacht voor de combinatie hond en 'baasje'. Ik raad het iedereen aan die een jonge hond heeft om bij Simone te trainen!

Johan van Maanen
4 maanden geleden

Leuke ervaring ! Mooie ruimte, plezierig en rustig. Simone is een professionele trainster die met veel geduld en belangstelling voor onze Oud Duitse Herder ons op weg heeft geholpen in een zoektocht naar het hoe en waarom zij vaak blaft. We gaan ermee aan de slag. Bedankt Simone, we houden je op de hoogte.

Brenda
4 maanden geleden

Erg leuke, trainingen, op een speelse en positieve manier, iedere Hond ,krijgt zijn of haar verdiende aandacht, er word tijd genomen en geduld. Duidelijke ,leerzame uitleg. En dit alles in een professionele dier vriendelijke, ruime Loods .waar dier en baasje lekker droog zitten.

Een Échte aanrader!

Heel erg bedankt!

Renske
7 maanden geleden

Ik ben heel erg tevreden over Simone haar manier van lesgeven. Het is een heel ontspannen sfeer, ze is een fijn mens, werkt met kleine groepen en we konden erg om elkaars honden en onze eigen foutjes lachen. Een ideale sfeer om zelf te leren en samen te werken met jouw hond. Ook leuke afwisseling tussen trainen en spelletjes doen. Daarnaast kun je ook bij vragen over jouw hond bij haar terecht. Ik gun iedere hond en baasje les van Simone.

Loes Fokkema
7 maanden geleden

Van januari tot en met juli heb ik met onze zwarte Labrador Fladde de puppy cursus en de jonge hondencursus 1 en 2 gedaan, Fladde ging er met heel veel plezier heen, net als haar baasje! We hebben veel geleerd, vooral respect voor elkaar. Fijne locatie, lekker binnen en een fantastische trainster, Simone bedankt.

 

 

 

emailadres wordt niet getoond