Hallo,

Ik ben Simone Rozeboom. De liefde voor honden zat vanaf kleins af aan al in mijn genen en is door de jaren heen alleen maar sterker geworden. Ik ben het trotse baasje van een stel Bordercollies en ik geniet ervan om met hen te trainen en leuke dingen te doen. Ik heb veel ervaring met verschillende hondensporten, van schapendrijven, tot G&G en behendigheid. Mijn passie en mijn kennis zet ik graag in om andere mensen te helpen met de opvoeding van hun hond. 

 

Ik ben kynologisch instructeur en gedragstherapeut. Ik volgde mijn opleiding in het Trainingscentrum Barneveld (2010) en ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding. 

 

Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van omgang met honden, daarom volg ik regelmatig opfriscursussen en bezoek ik seminars/webinars en lezingen. 

 

Wil jij graag op een leuke ongedwongen manier aan de slag met jouw hond? Kom dan gerust eens kijken bij Hondenschool SimonSays in Franeker.